Nieuws
‘Wie wordt er Kampioen in 2013?’
Ajax
Feyenoord
PSV
Vitesse

Open deuren en doelpunten


 
Afgelopen weekend speelde Liverpool tegen Middlesbrough. Fernando Torres maakte het verschil door alle drie de Liverpooltreffers voor zijn rekening te nemen. De uiteindelijke uitslag was 3-2. Met zijn hattrick maakte Torres zijn 19e, 20e en 21e seizoenstreffer. De Spanjaard heeft zich dus goed aangepast aan het Engelse voetbal, mogen we concluderen.
 
Een interview dat de spits later gaf, bleek echter niet zo spannend. Behalve dat hij zich de Engelse speeltstijl eigen heeft gemaakt, kan hij ook de interviewcliches zonder moeite uit de kast halen.
 
Hij gaf aan dat, hoewel andere mensen het voor hem misschien een succesvol seizoen vonden, hij zelf alleen maar tevreden zou zijn als zijn team prijzen zou pakken. 'Het gaat niet om mij, maar om het team" , trapte hij nog een open deur in.
En: 'Doelpunten maken is niet het belangrijkste voor mij, het is alleen m'n werk. Het is heel belangrijk om wedstrijden te winnen voor ons.' De mediatraining die Torres heeft gekregen, heeft duidelijk zijn vruchten afgeworpen. Geen enkele originele uitspraak kwam over zijn lippen.
 
Ik stel voor dat Torres vanaf nu wordt verboden interviews te geven. Laat het maar alleen zien op het veld. Open deuren in trappen kunnen we allemaal, scoren als Torres niet.
 
Door Dirk Jan Kralt


 

Print dit nieuws
Geplaatst op dinsdag 26 februari 2008
Onder: DuoBlog

  Terug    Print

 


 
Serviced by eeZZy EeZZy Website vs. 5.9.1  ©2002-2018 FRIZZBEE Web Services