Nieuws
‘Wie wordt er Kampioen in 2013?’
Ajax
Feyenoord
PSV
Vitesse

Ruud scoort en verliest (video)


 
Raúl heeft zijn officieuze debuut gemaakt voor Schalke 04. De Spaanse aanvaller die overkwam van Real Madrid won met Die Königsblauen van Hamburger SV: 2-1.In zijn eerste wedstrijd voor Schalke kwam Raúl een oude bekende tegen. Ruud van Nistelrooij was de aanvalsleider aan de kant van HSV. De twee speelden in het verleden samen bij Real Madrid. De Nederlander deed van zich spreken door al kort na het eerste fluitsignaal de openingstreffer voor zijn rekening te nemen.

De Braziliaan Edu bracht Schalke vervolgens langszij en Jermaine Jones tekende na 47 minuten voor de winnende treffer. Raúl kreeg overigens twee keer de mogelijkheid zijn debuut luister bij te zetten met een doelpunt. Hij faalde echter evenzovaak in de afronding. Schalke neemt het in de finale van de Liga Total Cup op tegen de winnaar van het duel Bayern München-1. FC Köln.

---------UPDATE---------

Weer een wedstrijd voor HSV en weer een doelpunt van Ruud van Nistelrooij. Binnen een half uur schoot de Nederlandse spits zijn Duitse ploeg op voorsprong tegen 1. FC Köln in een vriendschappelijke toernooi in Gelsenkirchen. De eindstand was 3-0 voor de ploeg van de Nederlander. HSV werd door de zege op Köln derde. Zaterdag scoorde Van Nistelrooij ook al tegen Schalke'04. 

Print dit nieuws
Geplaatst op zondag 01 augustus 2010
Onder: Artikelen

  Terug    Print

 

Serviced by eeZZy EeZZy Website vs. 5.9.1  ©2002-2018 FRIZZBEE Web Services