Nieuws
‘Wie wordt er Kampioen in 2013?’
Ajax
Feyenoord
PSV
Vitesse

Fotoverslag Rijnsburgse Boys - Ajax


 
VO is aanwezig geweest bij de wedstrijd Rijnsburgse Boys – Ajax. Voor Ajax was het oefenduel de tweede wedstrijd in drie dagen. Ajax keerde begin deze week terug van een trainingskamp uit Portugal, waar Ajax verloor met 1-0 van FC Porto. Dinsdag werd met 0-7 gewonnen van Rijnsburgse Boys.Na een kleine twintig minuten zette Hyun Jun Suk met een mooi doelpunt de 0-1 op het scorebord. Ook de 0-2 kwam op naam van Suk. Vlak daarvoor miste Roly Bonevacia een grote kans, oog-in-oog met doelman Orlowski.
 
Kort voor rust kreeg Rijnsburgse Boys nog een grote mogelijkheid. Een foutje van Johan Kappelhof zette Resham Sardar alleen voor Jeroen Verhoeven, die de bal na een stiftje over zag gaan.Na de rust ging bij Ajax meteen het gas erop. Kappelhof (0-3), Aissati (0-4) en Darko Bodul (0-5 en 0-6) scoorden. Na ruim een uur spelen werd Bodul neergelegd in de zestienmeter door Richard van Nieuwkoop. Aissati ging achter de bal staan, maar miste. Vijf minuten daarna nam Peter Freke namens Rijnsburgse Boys een penalty, maar ook hij kreeg de bal er niet in.

De 0-7 werd gemaakt door Marvin Zeegelaar. De buitenspeler van Ajax controleerde een goede pass van Daley Blind en werkte vervolgens achter het standbeen af.

 

Voor het fotoverslag, klik hier


 

Print dit nieuws
Geplaatst op dinsdag 20 juli 2010
Onder: Artikelen

  Terug    Print

 


 
Serviced by eeZZy EeZZy Website vs. 5.9.1  ©2002-2018 FRIZZBEE Web Services