Nieuws
‘Wie wordt er Kampioen in 2013?’
Ajax
Feyenoord
PSV
Vitesse

Reacties na DE wedstrijd


 
Na afloop van de wedstrijd tegen Uruguay gaven de bondscoach en vrijwel alle spelers een reactie. VO heeft er een aantal voor u geselecteerd:

Bert van Marwijk:,,Ja, ik ben nú al bezig met de finale." ,,Natuurlijk is dit heel bijzonder". ,,Ongelooflijk, dat we dit voor elkaar gekregen hebben. De eerste dag dat ik in dienst trad heb ik gezegd: we hebben één doel. We zijn er bijna in geslaagd, geweldig.",,De eerste helft begonnen we redelijk. We zakten even weg na de tegengoal uit het niets". ,,In de tweede helft hebben we weer het initiatief genomen." ,,Voor mensen van mijn generatie is dit geweldig. Voor het eerst sinds 1978 weer in de finale... We mogen best trots zijn op ons kleine landje."Arjen Robben: "Dit is ongelooflijk", keek Arjen Robben terug op de 3-2 zege op Uruguay in de halve finale van het WK. "We zeiden voor het WK al tegen elkaar: We hebben één doel en we hebben de groep ervoor. Voor de wedstrijd kijk je elkaar aan en je voelt dat het gaat lukken." "Het zijn twee fantastische landen. Wie er ook in de finale staat, dat land heeft het verdiend. Als het Duitsland wordt, dan moeten we zeker winnen, anders durf ik niet meer terug".
Robin Van Persie: „Dit is zo mooi om mee te maken. We hebben tot het einde voor elkaar geknokt. Dat is een groot compliment waard. Uruguay knokte ook door, maar wij hebben verdiend gewonnen.”.„Ik denk dat de geschiedenis zich herhaalt”, doelde hij op de verloren WK-finale in 1974 in en tegen Duitsland. „Dat is een enorme uitdaging. Dat je zoiets mag meemaken in je carrière is geweldig”Wesley Sneijder: ,We hebben er keihard voor moeten vechten", zei Sneijder. ,,Op het einde maak je het jezelf nog onnodig moeilijk. Maar we moeten alles vergeten, we staan in de finale! Echt fantastisch!" ,,Ik besef het nog niet helemaal", ging Sneijder verder. ,,Het moet echt nog even tot mij doordingen." ,We mogen nu wel even genieten. Even feesten. Want niets is groters dan het WK".Dirk Kuyt: ,,Het is heel lastig te zeggen hoe onze prestaties leven in Nederland en de rest van de wereld, maar als ik het moet aflezen aan mailtjes en sms'jes dan lijkt de hele wereld wel voor ons. Ik heb echt ontzettend veel reacties gehad. Het is een meesterlijk gevoel dat je dat met Oranje teweeg kunt brengen.'' ,,Het mooie van deze groep is dat we elkaars kwaliteiten accepteren, maar ook elkaars tekortkomingen.'',,Ik ken natuurlijk via Liverpool genoeg Spaanse jongens, maar Duitsland is ook voor mij natuurlijk een speciale wedstrijd. Het maakt mij eigenlijk niet uit."John Heitinga: "Eerst kwamen Willem-Alexander en Maxima in de kleedkamer. Daarna hebben we een beetje gesprongen, met muziek erbij. Vervolgens zijn we met de hele groep weer naar buiten gegaan."Giovanni van Bronckhorst : "Het was niet alleen een fantastische goal, maar ook een treffer met gewicht. Ik krijg kippenvel".Wordt Vervolgd 

Print dit nieuws
Geplaatst op woensdag 07 juli 2010
Onder: Artikelen

  Terug    Print

 

Serviced by eeZZy EeZZy Website vs. 5.9.1  ©2002-2018 FRIZZBEE Web Services