Nieuws
‘Wie wordt er Kampioen in 2013?’
Ajax
Feyenoord
PSV
Vitesse

Oranje bijna dakloos


 
De KNVB had er geen rekening mee gehouden dat Oranje door zou dringen tot de halve finale en het hotel maar gereserveerd tot afgelopen maandag...Van de Duitse hotelmanager Axel Hauser van het Sandton Hilton Hotel mocht het Nederlands elftal echter nog wat langer blijven en tot en met aankomende nacht blijven slapen, meldt het NRC Handelsblad. Het Nederlands elftal moet het basiskamp in Johannesburg woensdag wel verlaten. Dan is het hotel alweer volgeboekt met andere gasten, maar zou Nederland bij voorbaat al vertrekken naar een ander hotel.

Na de halve finale tegen Uruguay speelt Nederland sowieso nog één wedstrijd, de finale in Johannesburg of de wedstrijd om de derde plaats in Port Elizabeth. De FIFA zorgt in beide gevallen voor een onderkomen, waar de ploeg kan gaan slapen.

“Het is niet zo dat we met zijn allen op straat staan”, zegt KNVB-voorlichter Martiene Bruggink. “Voor de finalisten heeft de FIFA een hotel geregeld. Daar gaan wij naartoe. Het is alleen niet hetzelfde onderkomen als wij de afgelopen weken hadden geregeld. Datzelfde geldt als we voor de derde plek zaterdag in Port Elizabeth spelen. Dan worden we door de FIFA daar ondergebracht.”
 

Print dit nieuws
Geplaatst op dinsdag 06 juli 2010
Onder: Artikelen

  Terug    Print

 


 
Serviced by eeZZy EeZZy Website vs. 5.9.1  ©2002-2018 FRIZZBEE Web Services