Nieuws
‘Wie wordt er Kampioen in 2013?’
Ajax
Feyenoord
PSV
Vitesse

De lucht is geklaard


 

Het hield de gemoederen gisteren na afloop van de gewonnen achtste finale tegen Slowakije flink bezig. Bij zijn wissel zou Robin van Persie naar bondscoach Bert van Marwijk het volgende hebben geroepen: "Je moet Sneijder wisselen."
 
 

Sneijder maakt zich niet druk: “iedereen mag zijn mening geven", zei Sneijder tegenover de camera's van de NOS. "Laten we ons gewoon concentreren op de kwartfinale."

Ook Van Marwijk sprak sussende woorden. "Wat hij heeft gezegd, heb ik niet gehoord en interesseert me niet”, aldus de winnende coach. "Iedereen heeft het recht om teleurgesteld te zijn."

Toch riep Van Marwijk de selectie bij terugkomst in het spelershotel in Johannesburg wel direct bij elkaar om in een groepssessie de lucht te klaren,  zo meldt de Telegraaf.

Nu op weg naar de kwartfinale tegen Brazilië, vrijdag 2 juli 16:00.

UPDATE 30 juni 2010: Robin van Persie heeft gisteren zijn excuses aangeboden aan de staf van het Nederlands elftal en zijn ploeggenoten. De spits van Oranje riep maandag tegen bondscoach Bert van Marwijk dat hij ,,Wesley Sneijder had moeten wisselen'' tegen Slowakije.

Voor Van Marwijk was de zaak na een nachtelijk gesprek met Sneijder en Van Persie afgedaan, maar gisteren heeft de aanvaller van Arsenal alsnog zijn excuses aangeboden. ,,Ik had dat nooit mogen doen. Ik heb altijd veel vertrouwen gekregen van deze staf. Dit was niet gepast. Daarvoor heb ik mijn excuses aangeboden,'' zei Van Persie vanmiddag.

 


 

Print dit nieuws
Geplaatst op dinsdag 29 juni 2010
Onder: Artikelen

  Terug    Print

 

Serviced by eeZZy EeZZy Website vs. 5.9.1  ©2002-2018 FRIZZBEE Web Services