Nieuws
‘Wie wordt er Kampioen in 2013?’
Ajax
Feyenoord
PSV
Vitesse

Spelers Noord Korea kwijt


 
De FIFA heeft vrijdag - naar aanleiding van geruchten - verklaard geen informatie te hebben over vier mogelijk gevluchte Noord-Koreaanse voetballers. Het kwartet stond dinsdag niet op het wedstrijdformulier voor het duel tegen Braziliƫ (1-2). Het zou gaan om de aanvaller An Chol Hyok, doelman Kim Myong Won en de middenvelders Kim Kyong en Pak Sung Hyok.De FIFA zegt niets over een mogelijke verdwijning te hebben vernomen van Noord-Korea. Het team uit het communistische land geeft vrijdagmiddag om 15.00 uur een persconferentie. Noord-Korea komt maandag in Kaapstad in actie tegen Portugal.

De kans is aanwezig dat de vier de benen hebben genomen om niet naar hun thuisland terug te hoeven keren. De Grote Leider Kim Jung Il heeft supporters al verboden het land te verlaten om hun team te ondersteunen. In plaats daarvan heeft het regime Chinezen geronseld om Noord Korea tijdens het WK te supporten. En zij zijn niet de enigen waar het WK door de fanatieke politieke regimes verboden is.

UPDATE: De spelers zouden weer terecht zijn. Ze waren even de toerist uithangen en een ommetje maken. We wachten de personferentie af voor de officiele verklaring van de Koreanen.


 

Print dit nieuws
Geplaatst op vrijdag 18 juni 2010
Onder: Artikelen

  Terug    Print

 


 
Serviced by eeZZy EeZZy Website vs. 5.9.1  ©2002-2018 FRIZZBEE Web Services