Nieuws
‘Wie wordt er Kampioen in 2013?’
Ajax
Feyenoord
PSV
Vitesse

De Opstelling tegen Denemarken


 
De opstelling van Oranje voor het eerste duel met Denemarken was al enige tijd bekend. Bondscoach Bert van Marwijk zal vanmiddag om 13.30 uur in het Soccer City Stadium met Robin van Persie, Wesley Sneijder, Rafael van der Vaart en Dirk Kuyt ten aanval trekken.

Opstelling Oranje:
Stekelenburg; Van der Wiel, Heitinga, Mathijsen, Van Bronckhorst; De Jong, Van Bommel; Kuijt, Sneijder, Van der Vaart en Van Persie.Op de vierde dag van het WK voetbal in Zuid-Afrika gaat het Nederlands elftal maandag zijn eerste wedstrijd spelen. Het wordt de hoogste tijd, verzuchtten de spelers en trainers, nadat zondag de voorbereiding met een trainingssessie in Soccer City was afgesloten. Oranje speelt tegen Denemarken. Internationaal wordt Nederland als de grote favoriet voor de ontmoeting gezien. Van Marwijk waakt echter voor onderschatting. ''Daarvan kan en mag geen sprake zijn.''

Beide landen missen een sterspeler. Arjen Robben ontbreekt bij Nederland, Nicklas Bendtner bij Denemarken. Van der Vaart verschijnt daardoor in de basis van Oranje. Hoe bondscoach Morten Olsen het Deense elftal samenstelt is nog niet helemaal duidelijk.


 

Print dit nieuws
Geplaatst op maandag 14 juni 2010
Onder: Artikelen

  Terug    Print

 

Serviced by eeZZy EeZZy Website vs. 5.9.1  ©2002-2018 FRIZZBEE Web Services