Nieuws
‘Wie wordt er Kampioen in 2013?’
Ajax
Feyenoord
PSV
Vitesse

Karin Bloemen heeft ballen


 
Het klinkt plat, maar het tegendeel is waar. Allesbehalve zelfs. Niet zozeer de fysieke toestand van mevrouw Bloemen, maar wel haar orale dreigement. Wanneer Nederland wereldkampioen wordt, en die kans is volgens de actrice aanzienlijk, heeft Bloemen al wat leuks in gedachten voor volk en vaderland.Of het omhoog houden van de beker al niet leuk genoeg is. Er zijn er mensen die er werkelijk alles voor over hebben om onze mannen te motiveren tot het uiterste te gaan. Met deze beloftes moet Oranje mentaal door de groepsfase, achtste-, kwart-, halve- en finale worden doorgesleept.

Karin Bloemen zou ervoor kunnen kiezen bij een zegevierend Nederland een leuk fortuin over te maken ten name van de ‘Zuid Afrikaanse vereniging ter bevordering van de stimulans van nationale muziekinstrumenten‘. Of wellicht een lagere donatie aan de stichting die pleit voor de verbetering der Afrikaanse voetbalvelden.

Genoeg originele manieren te over dus om onze jongens mentaal naar de finales te helpen. Laat je fantasie de vrije loop en probeer op elke mogelijke manier je bijdrage te leveren aan het succes van Oranje. Of bedank de spelers en supporters bij terugkomst in Nederland, door vlak voor de landingsbaan op Schiphol een dankwoord en blijk van waardering in fraai bloemenperk te zaaien. Oranje bloemen uiteraard.

Maar in plaats van dat alles heeft Karin andere ideeën. Misschien is het toch maar beter dat Oranje in de finale door Spanje wordt uitgeschakeld. Mocht Karin Bloemen toch vasthouden aan haar plan, dan heb ik nog wel een twee suggesties om het een beetje netjes te houden. Tip 1. Tip 2.

Door Mark Goedhart


 

Print dit nieuws
Geplaatst op zondag 13 juni 2010
Onder: Columns

  Terug    Print

 

Serviced by eeZZy EeZZy Website vs. 5.9.1  ©2002-2018 FRIZZBEE Web Services