Nieuws
‘Wie wordt er Kampioen in 2013?’
Ajax
Feyenoord
PSV
Vitesse

Robben toch naar WK


 
Arjen Robben gaat toch naar het WK. De hamstringblessure is niet zo ernstig als gedacht. Hij heeft een scheurtje in de spier opgelopen.Arjen Robben gaat keihard werken om op tijd fit te zijn voor het WK. Dat vertelde de international tijdens het tv-programma Studio Voetbal. "Dick van Toorn gaat mij behandelen en daar heb ik veel vertrouwen in. Ik ga knokken tot ik erbij neerval en keihard werken aan mijn herstel."

Van Toorn behandelde Robben al eerder. "Hij heeft me anderhalf jaar geleden voor het eerst geholpen en ik heb er goede ervaringen mee", zei Robben. "Bij het Nederlands elftal hebben ze ook een fantastische medische staf en zij zien de samenwerking ook zitten. Ik heb het volste vertrouwen dat Dick me op tijd fit kan krijgen voor het WK."

Hoe lang het herstel precies gaat duren, weet Robben niet. "Het is afwachten de komende dagen. Maar ik weet dat Van Toorn tot veel in staat is en dat hij me binnen een week fit kan krijgen. Ik ga dag en nacht keihard werken."

Bondscoach Bert van Marwijk licht zijn besluit toe: "Ik heb besloten voorlopig geen vervangen voor Arjen op te roepen en hem zodoende alle kans te geven om zich tijdig bij onze selectie aan te sluiten. De komende dagen wordt bekeken wanneer Robben zal afreizen naar Zuid-Afrika.

Robben raakte afgelopen zaterdag in het oefenduel met Hongarije geblesseerd. Hij onderging in het Erasmusziekenhuis in Rotterdam diverse onderzoeken. Daaruit bleek dat er een scheurtje in zijn hamstring had. (Telegraaf)


 

Print dit nieuws
Geplaatst op zondag 06 juni 2010
Onder: Artikelen

  Terug    Print

 


 
Serviced by eeZZy EeZZy Website vs. 5.9.1  ©2002-2018 FRIZZBEE Web Services