Nieuws
‘Wie wordt er Kampioen in 2013?’
Ajax
Feyenoord
PSV
Vitesse

Dit is Champions League


 
Ondanks een doelpunt van Dirk Kuijt is Liverpool is er niet in geslaagd de achterstand tegen Chelsea weg te werken. In een spectaculaire en spannende wedstrijd op Stamford Bridge namen The Reds twee keer de leiding, maar kwamen uiteindelijk niet verder dan een gelijkspel. Een heerlijk avondje voetbal.0-1 Fábio Aurélio (19.)
0-2 Xabi Alonso (28.)
1-2 Didier Drogba (51.)
2-2 Alex (57.)
3-2 Frank Lampard (76.)
3-3 Lucas (81.)
3-4 Dirk Kuijt (82.)
4-4 Frank Lampard (89.) 

Guus Hiddink was na het duel even boos op zijn college Rafael Benitez. ,,Hij zei dat het allemaal de schuld was van de scheidsrechter", aldus Hiddink tegenover de NOS. ,,Volgens mij maakten de twee ploegen er een foutenfestival van."

Volgens Hiddink gaf zijn ploeg in de eerste helft te veel ruimte weg, waar Liverpool van profiteerde. "We gingen in de eerste helft geen duels aan. Onze achterhoede ging ook te ver achteruit", stelde Hiddink. "In de rust hebben we weer even iedereen wakker gemaakt. Nee, ik heb geen kwartier lopen schreeuwen, maar iedereen wist wel waar hij aan toe was. Het zijn gelukkig grote jongens."

In de halve finales treft Chelsea het "onverslaanbare" Barcelona. Deze wedstrijd (Barcelona - Chelsea) wordt gespeeld op 28 april 2009.

 

Print dit nieuws
Geplaatst op woensdag 15 april 2009
Onder: Artikelen

  Terug    Print

 


 
Serviced by eeZZy EeZZy Website vs. 5.9.1  ©2002-2018 FRIZZBEE Web Services