Nieuws
‘Wie wordt er Kampioen in 2013?’
Ajax
Feyenoord
PSV
Vitesse

Overmars gaat weer voetballen


 
Een zeer opmerkelijke transfer. Marc Overmars keert terug in het betaalde voetbal. De aanvaller treedt met onmiddellijke toegang toe tot de selectie van Go Ahead Eagles. De 86-voudig international beëindigde zijn loopbaan na het EK van 2004 in Portugal wegens een slepende knieblessure.

 
De 35-jarige Overmars begon zijn loopbaan bij Go Ahead Eagles. Hij speelde in het verleden ook voor Willem II, Ajax, Arsenal en Barcelona, dat zo’n 40 miljoen euro voor hem betaalde. Overmars vertelt maandagmiddag om 16.30 uur tijdens een persconferentie in het stadion van Go Ahead Eagles of hij al beschikbaar is voor de thuiswedstrijd van vrijdag tegen Fortuna Sittard.
 
Overmars speelde twee weken geleden mee tijdens de afscheidswedstrijd van Jaap Stam. Hij maakte een opvallend sterke indruk en bezorgde rechtsback George Ogararu van Ajax een lastige avond. Trainer Andries Ulderink vroeg vervolgens aan Overmars of hij niet weer wilde gaan voetballen. Tot verbazing van de oefenmeester van Go Ahead Eagles gaf de aanvaller een bevestigend antwoord.

 

Print dit nieuws
Geplaatst op maandag 11 augustus 2008
Onder: Artikelen

  Terug    Print

 

Serviced by eeZZy EeZZy Website vs. 5.9.1  ©2002-2018 FRIZZBEE Web Services