Nieuws
‘Wie wordt er Kampioen in 2013?’
Ajax
Feyenoord
PSV
Vitesse

Griekenland eruit, Hiddink tevreden


 
In 2004 was Griekenland de aangename verrassing in Portugal. Onder leiding van Otto Rehhagel lachte het als kampioen naar de rest van Europa. Zaterdagavond droop het af via een zijdeur in Salzburg.
 
Na het verlies tegen Rusland (1-0) is het toernooi voor de Grieken alweer voorbij eer het goed en wel is begonnen. In het Wals-Siezenheim Stadion van Salzburg verloren de 'Godenzonen' met 1-0 van het Rusland van Guus Hiddink na een treffer van Konstantin Zyryanov na iets meer dan een halfuur. Zonder ook maar een goal te maken - eerder deze week verloor Griekenland met 2-0 van Zweden - is het EK over een sluiten. Zelfs een ontsnappingsroute in de derde poulewedstrijd, woensdag tegen koploper Spanje, is afgesloten.
 
Voor Rusland scheen vrijdag na de afdroogpartij tegen Spanje (4-1) onverwacht de zon weer. De ploeg van Hiddink maakt zich op voor de kraker tegen Zweden, die dinsdag zowaar de deur naar de kwartfinale openzet als de Scandinaviƫrs worden verslagen. Dan stuit Rusland op de nu al pikante ontmoeting met Nederland, volgende week zaterdag in Bazel.

 

Print dit nieuws
Geplaatst op zondag 15 juni 2008
Onder: Artikelen

  Terug    Print

 

Serviced by eeZZy EeZZy Website vs. 5.9.1  ©2002-2018 FRIZZBEE Web Services