Nieuws
‘Wie wordt er Kampioen in 2013?’
Ajax
Feyenoord
PSV
Vitesse

Landzaat en Boschker vallen af


 
Voor Sander Boschker en Denny Landzaat zit de voorbereiding op het EK er op. Bondscoach Marco van Basten liet het duo afvallen en bracht daarmee de selectie van het Nederlands elftal terug tot 24 spelers.Landzaat kwam zaterdag nog twaalf minuten in actie. Als invaller mocht de 38-voudig international in de slotfase van de 3-0 overwinning op Oekraïne het veld in voor Rafael van der Vaart. De 32-jarige middenvelder was de laatste maanden al geen vaste waarde meer in de selectie van Oranje.
 
Boschker kwam nog nooit in actie voor het Nederlands elftal. De 37-jarige keeper van FC Twente verloor de keepersstrijd van eerste keus Edwin van der Sar, tweede doelman Maarten Stekelenburg en normaliter derde goalie Henk Timmer.
 
Uiterlijk woensdag 28 mei moet Van Basten de selectie van het Nederlands elftal bekendmaken bij de UEFA. Hij liet zaterdag doorschemeren dat hij nog moet kiezen tussen Mario Melchiot en Khalid Boulahrouz. Naar verwachting zal Melchiot meegaan áls hij maandag en dinsdag fit blijkt, maar indien hij niet volledig is hersteld van zijn blessure zal Boulahrouz zeer waarschijnlijk de voorkeur krijgen.


 

Print dit nieuws
Geplaatst op zondag 25 mei 2008
Onder: Artikelen

  Terug    Print

 


 
Serviced by eeZZy EeZZy Website vs. 5.9.1  ©2002-2018 FRIZZBEE Web Services