Nieuws
‘Wie wordt er Kampioen in 2013?’
Ajax
Feyenoord
PSV
Vitesse

Van Hooijdonk naar Parijs


 
Het was een gedenkwaardige nacht….de laatste (nacht)training ter voorbereiding van de Roparun, een non-stop estafetteloop van Parijs naar Rotterdam, met als doel geld in te zamelen voor patienten met kanker.Vanaf Antwerpen een paar keer verkeerd gereden, door een combinatie tussen onduidelijke punten op de routekaarten en een gebrek aan concentratie. Om 06:45 aangekomen in LEPELSTRAAT. Ik heb even gedacht dat dit een straat in Halsteren was, maar het bleek een plaats te zijn. Na het ontbijt heb ik Dave, Maarten en Nancy naar huis gebracht. Het leuke was dat Dave, een van de chauffeurs van ons team, even navigator was om mij naar zijn huis te begeleiden. Hij miste een afslag. Dit alles was geheel in lijn met de generale repetitie.

Rond een uur of 11:00 weer thuis.  Twee uur geslapen, om daarna de laatste speelronde van de competitie te volgen.  Ondanks dat Ajax met  5-1 won, flikt PSV het toch weer om voor de 4e keer de kampioenschaal te veroveren.

Ik kon het niet laten om nog even een mail te sturen naar de Roparun organisatie over de onduidelijkheden op de routekaarten (Antwerpen/Antwerpen Haven, Bergen op Zoom etc.). Want stel je voor dat het team Stars for life met o.a Pierre van Hooijdonk, Michael Boogerd en Leontien van Moorsel ook verkeerd lopen straks.

Ik bedacht me, toen ik weer een beetje bij positieve was, dat we niet alleen stil moeten staan bij de 'fouten' die er gemaakt zijn, maar ook bij wat er goed is gegaan. Zowel fieters als auto's hebben verkeerd gereden, hier leren we van. Ondanks meerdere keren verkeerd rijden van de 47 keer maar één keer te laat bij de loper. Hulde aan Wiecher voor zijn uithoudingsvermogen. Verder een gemiddelde van meer dan 12,5 k/m per uur door beide subteams, dat geeft hoop. We weten nu ook dat LEPELSTRAAT een pittoresk dorpje is en géén straatnaam.

Ik heb in iedergeval heel veel zin in de Roparun. Ik ga vroeg slapen de komende dagen, dan is het snel 10 mei!

Door Jasper Dekker 

Print dit nieuws
Geplaatst op woensdag 23 april 2008
Onder: Columns

  Terug    Print

 


 
Serviced by eeZZy EeZZy Website vs. 5.9.1  ©2002-2018 FRIZZBEE Web Services