Nieuws
‘Wie wordt er Kampioen in 2013?’
Ajax
Feyenoord
PSV
Vitesse

Het mag nu wel gebeuren


 
Het zou zo maar kunnen gebeuren dat a.s. zondag veel beslissingen vallen in de Eredivisie. PSV kampioen, Excelsior degradeert en FC Utrecht haalt toch nog de play-offs voor een UEFA Cup ticket. Een ‘super sunday’ dus.
 
VVV voetbalt zondag in Kerkrade tegen Roda JC. Excelsior ontvangt AZ, dat de laatste twee duels won. Roda JC speelt tegen VVV voor de negende positie, die recht geeft op deelname aan de play-offs om de UEFA Cup.
 
NEC en Vitesse strijden, in de Gelderse derby, ook nog om een plaats bij de bovenste negen. De clubs ontmoeten elkaar in de Nijmeegse Goffert. FC Utrecht staat voor de uitwedstrijd bij De Graafschap. De club speelt bij een nederlaag volgend seizoen waarschijnlijk geen Europees voetbal. Het is dus zaak optimaal te presteren tegen de Doetinchemmers.
 
In de aanloop naar het EK worden clubbelangen steeds onbelangrijker. Ook in het achterhoofd van de speler zal de fysieke conditie steeds zwaarder wegen. Het is dus zaak de beslissing snel te laten vallen, liever vandaag dan morgen.
 
Door Mark Goedhart


 

Print dit nieuws
Geplaatst op vrijdag 11 april 2008
Onder: DuoBlog

  Terug    Print

 

Serviced by eeZZy EeZZy Website vs. 5.9.1  ©2002-2018 FRIZZBEE Web Services