Nieuws
‘Wie wordt er Kampioen in 2013?’
Ajax
Feyenoord
PSV
Vitesse

Feyenoord investeert in de toekomst


 
Vandaag werd bekend dat de momenteel nog geblesseerde Ron Vlaar een nieuw contract bij Feyenoord tekende. Op 16 september vorig jaar raakte de centrale verdediger zwaar geblesseerd aan de knie. Vlaar revalideert momenteel nog van deze blessure. Hij kwam dit seizoen slechts vier keer uit voor de club van Zuid. Desondanks kreeg hij toch een nieuw contract aangeboden. Vlaar blijft met deze nieuwe verbintenis tot 2012 aan de Stadionclub verbonden.
 
Feyenoord doet hiermee een goede zet. Vlaar heeft zeker de potentie om uit te groeien tot een waardevolle verdediger. Feyenoord kan zo'n verdediger goed gebruiken. Een pluspunt is dat Vlaar veel kan leren van bijvoorbeeld een Kevin Hofland. Als Vlaar er volgend seizoen weer bij is, betekent dat een waardevolle toevoeging voor de Rotterdamse defensie.
 
Als een speler er een jaar uit is, kan er al snel worden besloten om een contract niet te verlengen, een speler is dan immers niet productief voor de club. De speler zelf werkt zich echter te pletter om weer fit te worden, hij is evenmin blij met de blessure als de club. En als er dan, wanneer een speler nog revalideert, een nieuw contract wordt aangeboden, is het duidelijk dat de club vertrouwen heeft in de toekomst. En wat nog belangrijker is, hiermee krijgt de speler nog meer motivatie om zo snel mogelijk weer op het veld te staan.
 
Vlaar komt dit seizoen waarschijnlijk niet meer in actie, maar in de toekomst zullen we zeker nog veel van hem horen.

Door Dirk Jan Kralt

 

Print dit nieuws
Geplaatst op donderdag 10 april 2008
Onder: DuoBlog

  Terug    Print

 


 
Serviced by eeZZy EeZZy Website vs. 5.9.1  ©2002-2018 FRIZZBEE Web Services