Nieuws
‘Wie wordt er Kampioen in 2013?’
Ajax
Feyenoord
PSV
Vitesse

Help Gomes in Oranje


 
Voetbaloutsite ondersteunt al enige tijd het initiatief van Gomes om uit te komen voor het Nederlands elftal. Wij willen Gomes dan ook een hart onder de riem steken en hem steunen in zijn poging tijdens het WK in Zuid Afrika in het Oranje te spelen.Steunt u Gomes en de actie van VO ook? Stuur dan een email naar de redactie, die als petitie aangeboden zal worden aan elke betrokken partij. Laat hier uw steunbetuiging achter. 

PSV-keeper Heurelho Gomes overweegt serieus om uit te komen voor het Nederlands elftal. In Voetbal International meldt de doelman dat hij een advocaat in de arm heeft genomen om uit te zoeken wat de mogelijkheden zijn.

Gomes heeft een streep gezet onder het Braziliaanse nationale elftal. Hij is inmiddels vijfde in de pikorde van bondscoach Dunga en meent dat er politieke spelletjes worden gespeeld. De PSV-keeper is nu serieus aan het uitzoeken of hij überhaupt voor Oranje uit kan komen, want hij speelde al wel viermaal een oefeninterland voor Brazilië. Mocht het lukken dan krijgt Gomes over twee jaar zijn Nederlandse paspoort.
 
Zie ook de column van Mark Goedhart, die eind vorige week al het idee opperde Gomes voor Oranje uit te laten komen.


 

Print dit nieuws
Geplaatst op woensdag 19 maart 2008
Onder: Artikelen

  Terug    Print

 


 
Serviced by eeZZy EeZZy Website vs. 5.9.1  ©2002-2018 FRIZZBEE Web Services