Nieuws
‘Wie wordt er Kampioen in 2013?’
Ajax
Feyenoord
PSV
Vitesse

Vogel naar Rovers


 
Gisteren werd bekend dat Blackburn Rovers de Zwitserse middenvelder Johann Vogel heeft aangetrokken. De 31-jarige speler maakte indruk tijdens een proefperiode bij de club.
 
Vogel kennen we nog van zijn periode bij PSV. Daarna vertrok hij naar Milan, waar hij nooit indruk kon maken. Vervolgens verhuisde hij naar Betis, maar ook daar vertrok hij weer, ditmaal als gevolg van een juridisch geschil tussen hem en de club. Hij was tot gisteren een speler zonder club, tot hij dus door Blackburn Rovers werd gecontracteerd. Hij tekende een contract voor twee en een half seizoen, met de optie voor nog een jaar.
 
Of hij bij de Rovers kan rekenen op een basisplaats is nog de vraag, want hij moet concurreren met spelers als Tugay, Steven Reid en David Dunn. Toch lijkt het me een goede move van Vogel. Na zijn vertrek bij PSV hebben we weinig meer van hem vernomen. Nu krijgt hij bij een iets kleinere club meer een kans om te spelen. Ook treft hij bij de Blackburn Rovers zijn voormalige ploeggenoot Andre Ooijer. Het lijkt er dus op dat zijn carriere weer enigszins in de lift zit.

Door Dirk Jan Kralt

 

Print dit nieuws
Geplaatst op woensdag 19 maart 2008
Onder: DuoBlog

  Terug    Print

 

Serviced by eeZZy EeZZy Website vs. 5.9.1  ©2002-2018 FRIZZBEE Web Services