Nieuws
‘Wie wordt er Kampioen in 2013?’
Ajax
Feyenoord
PSV
Vitesse

PSV door in UEFA Cup


 
PSV heeft de kwartfinales bereikt van de UEFA Cup. In Eindhoven werd het tegen Tottenham Hotspur, na de 1-0- zege in Londen, in 120 minuten 0-1. PSV was daarna koeler vanaf de penaltystip.Coach Sef Vergoossen had voor dezelfde elf gekozen als vorige week en liet PSV behoudend starten. Tottenham wilde snel de achterstand uitgummen en ging gelijk voluit in de aanval. Malbranque kreeg na een kwartier als eerste een kans. De Fransman zag de vrijstaande Keane over het hoofd en vuurde zelf gehaast naast.

PSV zakte in, wachtte tot de storm luwde en gaf intussen niet veel weg. Af en toe ging de thuisploeg zelf op kousenvoeten naar voren, maar zonder resultaat.

PSV kreeg eindelijk grip op het duel en Afellay en Farfán waren dichtbij 1-0. Aan de overkant vergooide Huddlestone een kans en ontsnapte PSV na gerommel van Gomes en Salcido. De 0-1 kwam er toch. Berbatov schoot tien minuten voor tijd raak.

Gomes werkte in de slotminuut van de verlenging op fantastische wijzbal uit zijn doel, waarna hij in de penaltyserie met een redding zijn heldenstatus nog verder verhoogde. Vrijdag in het Duoblog meer over Gomes. Een foto-impressie van de wedstrijd volgt.


 

Print dit nieuws
Geplaatst op woensdag 12 maart 2008
Onder: Artikelen

  Terug    Print

 

Serviced by eeZZy EeZZy Website vs. 5.9.1  ©2002-2018 FRIZZBEE Web Services