Nieuws
‘Wie wordt er Kampioen in 2013?’
Ajax
Feyenoord
PSV
Vitesse

Van Bommel weer inzetbaar bij Oranje


 
Mark van Bommel wil na het Europees kampioenschap voetbal in het Nederlands elftal terugkeren. Dat heeft de Limburger aan de vooravond van het UEFA Cup-duel tussen Bayern München (de huidige club van Van Bommel) en Anderlecht laten weten. „Na het EK is mijn schoonvader Bert van Marwijk bondscoach”, weet hij. „Dat is geen garantie voor selectie. Maar ik heb gezegd dat ik beschikbaar ben.”
 
De middenvelder leeft in onmin met de huidige bondscoach Marco van Basten. Onder diens leiding is Van Bommel niet beschikbaar voor Oranje. Zodra Van Marwijk het roer overneemt, wil de Bayern-speler graag terugkeren. „Het is aan de trainer of ik daadwerkelijk geselecteerd word.”
 
Verder heeft Van Bommel opnieuw een sneer uitgedeeld aan Marco van Basten. Tegenover Sportweek vertelt de middenvelder van Bayern München dat hij in zijn carrière alleen maar problemen heeft gehad met de huidige bondscoach van het Nederlands elftal. Met andere trainers kon hij het altijd prima vinden. 
 
"Ik heb alleen maar problemen gehad met Van Basten. Niet met Van Marwijk en niet met Gerets, Van Gaal, Advocaat, Hiddink, Rijkaard, Magath of Hitzfeld," aldus de voormalig international.


 

Print dit nieuws
Geplaatst op woensdag 05 maart 2008
Onder: Artikelen

  Terug    Print

 


 
Serviced by eeZZy EeZZy Website vs. 5.9.1  ©2002-2018 FRIZZBEE Web Services